Porównania map
Dzięki Davidowi i Brucerowi mogłem wypróbować kilka map i pomyślałem, że zamieszczę zdjęcia tabel, aby ludzie mogli je porównać, a także podzielić się moimi wrażeniami.
Jeżdżę Voyagerem z 2010 roku z wydechami V&H Twin slash slip-ons i standardowym powietrzem.
Pierwsza mapa (original map new.jpg) to ulepszona mapa dla standardowego Voyagera, którą Dynotune wydał wcześniej, ale wydaje się, że usunął ją ze swojej strony. Dzięki dla Dave'a za to.
Druga mapa, którą wysłał Brucer (new map 0%.jpg), to ta, której używa do wydechów Cobra slip-ons i standardowego powietrza. Dodał paliwo do kolumny 0% przepustnicy.
W moim motocyklu zauważam znacznie mniej strzelania (żadnego podczas jazdy testowej) z mapą Brucera. Zużycie paliwa może być nieco niższe, ale to tylko z małego testu na bocznych drogach. Zauważyłem silny zapach paliwa z mapą Brucera, którego nie było z oryginalną mapą PCV, którą wysłał mi Dave. Nie jestem pewien, co o tym myślę, czas pokaże.
Ogólnie rzecz biorąc, obie mapy działają świetnie w porównaniu do standardowych. Zdecydowanie wolę mapę Brucera, ponieważ wydaje się, że rozwiązała problem strzelania, ale zapach paliwa może mnie po pewnym czasie zirytować, za wcześnie, żeby powiedzieć, zobaczę, jak będzie w przyszłym tygodniu.