Oto miejsce, aby pochwalić się swoim rowerem!
Cześć Lab94 i dzięki!Wow, wygląda naprawdę dobrze! Czy mógłbyś mi powiedzieć, jakiego reflektora i przednich kierunkowskazów użyłeś i czy były jakieś problemy z montażem reflektora?
Tak, kąt pochylenia jest mniejszy niż w VS, ale Bobber to absolutny rozrabiaka, stary...Scout Bobbers są naprawdę ładne! Mam kilku znajomych, którzy je mają i pozwolili mi na kilka "dynamicznych" przejażdżek. Moją jedyną skargą jest to, że nie mają one takiego kąta pochylenia jak KVS. Skończyłem ciągnąc standardowy wydech na jednym z tych Bobberów ostatnim razem, gdy byłem na Tail of the Dragon (ups), na szczęście właściciel już szukał opcji na rynku wtórnym.
Jaki masz stojak?Oto ona, z podłączoną maszyną do szycia.
Hepco & Becker Solorack z oparciem dla kierowcyJaki masz bagażnik?
Wow, gdzie znalazłeś te niestandardowe czerwone tylne światła i przedni reflektor LED?Kawałek po kawałku staje się moja
Tutaj kupiłem tylne światło i reflektor, oba były łatwe w montażu. Tylne światło trzeba dostać z rezystorem i również go zainstalować, aby nie migało szybko podczas używania kierunkowskazówWow, gdzie znalazłeś te niestandardowe czerwone światła tylne i przedni reflektor LED?
Podoba mi się kolor. Jakieś szczęście z Arrow?Hepco &Becker Solorack z oparciem dla kierowcy
Jeszcze nie, jestem samotnym ojcem. Rower nie dostaje miłości, kiedy on jest ze mną. W przyszłym tygodniu wraca do mamyPodoba mi się kolor. Jakieś szczęście z Arrow?
Oto miejsce, w którym możesz pochwalić się swoim motocyklem!