Kawasaki Vulcan Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #1
2011 voyager 1700 abs 20 amp fuse in abs poping dealers say bad abs pump has anyone had this problem
 

·
Registered
Joined
·
85 Posts
Have you done any work on the bike before this started?

Do not turn the ignition switch ON while any of the K-ACT
ABS electrical connectors are disconnected. The K-ACT
ABS hydraulic unit memorizes service codes.

Service codes detected once by the K-ACT ABS hydraulic
unit will be memorized in the K-ACT ABS hydraulic unit.

Go to the section 12-37 of the service manual, you will need an ohm meter "Special Tool - Hand Tester: 57001-1394" any meter will do.

If it doesn't blow the fuse when you first turn it on try:

Self-diagnosis Procedures
○When a problem occurs with the K-ACT ABS, the K-ACT
ABS indicator light (LED) [A] lights.
NOTE
○Use a fully charged battery when conducting
self-diagnosis. Otherwise, the light blinks very slowly
or doesn’t blink.
○The motorcycle is stopped.
○Keep the self-diagnosis terminal grounded during self
-diagnosis, with an auxiliary lead.

• Remove the right side cover (see Right Side Cover Removal
in the Frame chapter).
• Ground the self-diagnosis terminal (gray) [A] to the battery
(–) terminal, using a auxiliary lead.
• Turn on the ignition switch.
○Count the blinks of the light to read the service code.
Keep the auxiliary lead ground until you finish reading the
service code.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #3
No key even in the ignition. As soon as you put a fuse in it immediate blows 20 amp fuse no work ever done lights been on since it had 800 mile igot it at 6400 miles
 
1 - 4 of 4 Posts
Top