Kawasaki Vulcan Forum banner

1 - 15 of 15 Posts

·
Registered
Joined
·
543 Posts
Discussion Starter #1
Made an attempt to load picture of my bike and me recently taken. This is a test. Yes, I'm old school all the way.
 

·
Registered
Joined
·
543 Posts
Discussion Starter #3
I was hoping it was just delayed because it had to be reviewed by the moderator. Gray Ghost, SCV (SC Div.), DCV (Yes, based out of Texas. Hoping to get approval for a SC chapter.), USMC.
 

·
Registered
Joined
·
950 Posts
You have to put your photo on a host site, such as "Photobucket"

Then hit the little yellow square with a mountain on it.

Paste the link to your photo in the space provided.

Hit return, you and your bike should appear.

Hope this helps.
 

·
Registered
Joined
·
2,987 Posts
If you want to load a picture directly to the site there are a couple ways.

You can create a photo album in your profile, upload the picture to that and then link it into the thread.

Or, as I did here...

1. Click the "Go Advanced" button below the reply window.
2. Click the paperclip symbol in the top row of buttons.
3. "Choose" the file then "Upload" it.

The picture is now attached to the post as a thumbnail. Now, if you want, you can embed the picture into the post as well, as I did below.

1. Click the "Preview Post" button
2. Click on your uploaded image thumbnail to open it in a new window
3. Copy the URL from the address bar
4. Click the back arrow in your browser
4. Click the picture button
5. Paste the copied URL of your picture into the field in the picture URL dialog box.

 

Attachments

·
Registered
Joined
·
166 Posts
nice paint!
 

·
Registered
Joined
·
543 Posts
Discussion Starter #10
I did find the photo on my profile page. Can click once then twice to enlarge. Just can't get it to show up when I post.
 

·
Registered
Joined
·
12 Posts
You can give this a try.

1. Click the "post reply" button at the bottom of the current thread page.
2. See the "Attach Files" option near the bottom of the page? Click "Manage Attachments" and the Manage Attachments dialogue box will appear. Click "Browse" and you will be browsing files on YOUR PC. Click the pics you want to load and hit the upload button. After they upload, close that window and preview your post to see if it worked.

I have attached a couple screenshots to hopefully make it easier. Hopefully this is helpful.
911
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
543 Posts
Discussion Starter #13
Thanks 911jeep. When my wife gets home from teaching a week long computer class to nurses out of town, I'll let her try. I try to do it without asking her but our brains are wired differently.
 

·
Registered
Joined
·
3,219 Posts
Thanks 911jeep. When my wife gets home from teaching a week long computer class to nurses out of town, I'll let her try. I try to do it without asking her but our brains are wired differently.
If you have the image on a website already just go to the image and right click.

Inside of that menu it should say something along the lines of "Copy Image Address" click that.

Then go to the section where you type your message.

At the top there is a button that looks like a yellow square with a mountain and sun. If you leave your mouse on it a tool tip will pop up that says "insert image".

Right click in that window and click paste.

In your message window it will have "


Boom! you have completed it.
 
1 - 15 of 15 Posts
Top