Kawasaki Vulcan Forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
72 Posts
Discussion Starter #1
2007 Classic. 15,500 miles ( I bought it last year with only 300 miles on it!)
The bike has been great. Starts up fine and runs very well until now.
Lately, when I have been riding for about 20 or so miles and come upon slow traffic, with the RPMs around 2000 or so, the bike will suddenly quit just like you turned off the key for about one second (which seems like a hour!!)
It will start with no throttle adjustment at all and run fine unless I have the clutch pulled in then I will have to re-start and go.
This only happens in slow trafficn, not at speed (yet).
What do yuo think?
Please don't mention the ECU!!! There are no dealers in the Philippines.
 

·
Registered
Joined
·
72 Posts
Discussion Starter #4
Check your kickstand switch first.
Good reply as this happened before but it would quit for a longer period of time.
I disconnected the sidestand switch and the clutch switch a long time ago and never had anymore problems for about 8000 miles........until now.
 

·
Registered
Joined
·
761 Posts
Good reply as this happened before but it would quit for a longer period of time.
I disconnected the sidestand switch and the clutch switch a long time ago and never had anymore problems for about 8000 miles........until now.
Did you ever get the problem figured out?
 

·
Registered
Joined
·
701 Posts
I still have a loose screw on bike, in fact every thing I drive :)
 
1 - 9 of 9 Posts
Top