Kawasaki Vulcan Forum banner

1 - 20 of 36 Posts

·
Registered
Joined
·
21 Posts
Discussion Starter #1
Recently my 1600 Vulcan classic fuel injected bike start up letting it warm up before riding started dumping raw fuel out of the exhaust pipe not just a little but a lot of fuel, the plugs on the front cylinder are firing I'm stuck trying to figure out the problem any one have any clues
 

·
Registered
Joined
·
21 Posts
Discussion Starter #6
The end of the plug is wet when I pull it out I use a spark tester to make sure it was firing

Sent from my SCH-S968C using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
21 Posts
Discussion Starter #8
I've put new plugs in it to since then to see If the plugs were fouled or had just broke down. I've put new injectors in it in case they were stuck open

Sent from my SCH-S968C using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
11,756 Posts
Do you have a meter and know how to use it?

If yes, post back with make and model #.

If no, we can help there too.
 

·
Registered
Joined
·
11,756 Posts
OK, before we get into the complicated area of getting error codes, there is a quick test I would like you to do that needs a meter.

If you have ANY questions about your purchase, post back.
 

·
Registered
Joined
·
21 Posts
Discussion Starter #19
OK, before we get into the complicated area of getting error codes, there is a quick test I would like you to do that needs a meter.

If you have ANY questions about your purchase, post back.
What do you want me to test

Sent from my SCH-S968C using Tapatalk
 
1 - 20 of 36 Posts
Top