Starting issues - Kawasaki Vulcan Forum : Vulcan Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-16-2016, 11:47 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Location: Arkansas
Year/Make/Model: 1996 vn800a
Displacement/CC's: 800
Color: Custom paint
Gender: Male
Posts: 2
Starting issues

Hey everybody, hope all is well. Here's my issue - no crank off the starting switch. Checked fuses, all good. Checked function of kill switch and start button, both are operating normally (did a continuity test on both). Battery is a yr old, bike hasn't been ridden in three months due to an overhaul and customization process, but it ran great and started everything before I tore into it. Any help would be greatly appreciated.
Redrik479 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Starting issues with 91 Vulcan 1500 souls20042 Vulcan 1500 18 06-22-2010 12:22 PM
Classic 99 Starting Issues Erickws Vulcan 1500 6 05-29-2010 12:32 PM
97 vulcan starting issues/battery? Turbo_Paul General Vulcan Talk 4 04-27-2010 11:26 PM
Starting Issues - clicking-buzzing sound Vulcan1500 Vulcan 1500 3 10-04-2009 04:15 PM
starting issues cottam Vulcan 1500 11 06-11-2009 08:35 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome