Poping 20 amp fuse - Kawasaki Vulcan Forum : Vulcan Forums
 1Likes
  • 1 Post By Du-Rron
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 05-07-2019, 07:13 PM Thread Starter
Junior Member
 
gbcornish's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 4
Poping 20 amp fuse

2011 voyager 1700 abs 20 amp fuse in abs poping dealers say bad abs pump has anyone had this problem
gbcornish is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 05-08-2019, 11:12 AM
Member
 
VulcanRide's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Littleton, CO
Posts: 85
Have you done any work on the bike before this started?

Do not turn the ignition switch ON while any of the K-ACT
ABS electrical connectors are disconnected. The K-ACT
ABS hydraulic unit memorizes service codes.

Service codes detected once by the K-ACT ABS hydraulic
unit will be memorized in the K-ACT ABS hydraulic unit.

Go to the section 12-37 of the service manual, you will need an ohm meter "Special Tool - Hand Tester: 57001-1394" any meter will do.

If it doesn't blow the fuse when you first turn it on try:

Self-diagnosis Procedures
○When a problem occurs with the K-ACT ABS, the K-ACT
ABS indicator light (LED) [A] lights.
NOTE
○Use a fully charged battery when conducting
self-diagnosis. Otherwise, the light blinks very slowly
or doesn’t blink.
○The motorcycle is stopped.
○Keep the self-diagnosis terminal grounded during self
-diagnosis, with an auxiliary lead.

• Remove the right side cover (see Right Side Cover Removal
in the Frame chapter).
• Ground the self-diagnosis terminal (gray) [A] to the battery
(–) terminal, using a auxiliary lead.
• Turn on the ignition switch.
○Count the blinks of the light to read the service code.
Keep the auxiliary lead ground until you finish reading the
service code.

_______________
__________
_____

Vulcan, the Roman god in charge of fire and metallurgy.

'05 Vulcan 2000 - Gone to the car gods

'16 Vulcan 1700 Voyager - New in 2017


To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.



IBA #39104
VROC #30249
VulcanRide is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 05-09-2019, 06:47 PM Thread Starter
Junior Member
 
gbcornish's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 4
No key even in the ignition. As soon as you put a fuse in it immediate blows 20 amp fuse no work ever done lights been on since it had 800 mile igot it at 6400 miles
gbcornish is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 05-09-2019, 07:54 PM
Senior Member
 
Du-Rron's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: San Angelo, TX
Year/Make/Model: 2016 KAW VN900CGF
Displacement/CC's: 900
Color: Black/White
Gender: Male
Posts: 255
Quote:
Originally Posted by gbcornish View Post
2011 voyager 1700 abs 20 amp fuse in abs poping dealers say bad abs pump has anyone had this problem
Try the following

Click image for larger version

Name:	step1.jpg
Views:	28
Size:	83.0 KB
ID:	228568

Click image for larger version

Name:	2ndstep.jpg
Views:	28
Size:	82.3 KB
ID:	228570
VulcanRide likes this.
Du-Rron is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
30 Amp Main Fuse Pops Immediately _Kodiak_ Vulcan 1500 2 06-09-2018 09:43 PM
Fan fuse 10 amp Craigmri Vulcan 1700 2 03-21-2015 08:03 PM
main 30 amp fuse blowing tinyxxxviii Vulcan 1700 5 11-03-2014 10:30 AM
10 Amp Fuse Blowing Big Thump Vulcan 500 10 08-01-2012 06:05 PM
30 amp fuse ikeguy29 Vulcan 1500 6 04-23-2011 09:37 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome