Radio issues, VV1700 - Kawasaki Vulcan Forum : Vulcan Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 08-04-2012, 10:05 PM Thread Starter
Member
 
hank43's Avatar
 
Join Date: May 2010
Posts: 62
Radio issues, VV1700

My 2009 VV1700 suddenly has issues with the rider-passenger com link. When I first get on the bike with the wife, and plug in com cables, she can hear me, I can not hear her. Turn ignition key off, turn back on, all works OK.....for awhile, then I can not hear her again.

When this happens, I notice that the radio face reads VOX in hi-lighted letters. Adjusting vox settings doesn't seem to have any affect. Ignore the %^&%$$#$#&&* com link, then it will pop back on...when this happens, we can hear each other, the hi-lighted VOX message is gone at this time. A few more miles, then it all goes stupid again. I have the J&M helmet headphone/mike setup, it worked perfectly at first, then this started. I have replaced the lower cable (at a cost of $69.00 plus shipping) thought this fixed the problem, but it didn't. My wife (passenger) has the genuine Kawasaki helmet headphone/mike setup.

Anyone have any experience with this?

hank

2009 VV1700 ABS, Champion triked
hank43 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 08-05-2012, 12:22 PM
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Houston, MO
Posts: 35
Send a message via Yahoo to GEOGRAPHER
intercom

You probably aren't interested, but I eliminated the voyager intercom I used Sena blue tooth instead.
I can get music from MP3 and satellite radio, and bluetooth to phone. I have the option of speakers or earphones. All this and more for a lot less money then Kawasaki wanted for the accessories to make the intercom functional. I just use the OEM speakers for any weather radio info from the Kawasaki OEM stereo
I'm just suggesting you may want to look into it before parting with any more $$ into the old system
GEOGRAPHER is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 08-05-2012, 01:43 PM
Member
 
Vaqabond's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: SE PA
Posts: 59
If the connections are the same maybe swap headphone/mike with your wife's for a test run and see if the problem follows the headset?

2011 Vaquero in Red
Mustang Wide Touring w/Drivers Backrest
KQR Passenger Backrest w/Mustang Pad
Passenger Floorboards
and on....
and on...
and on..
Vaqabond is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radio issues AM Band Avee8tor Vulcan 1700 4 06-29-2014 01:32 PM
Thunder Mfg. Stock Air Kit VV1700 RJH Vulcan 1700 44 08-14-2011 03:03 PM
Relocating the VV1700 Intercom kmanca1 Vulcan 1700 18 06-29-2011 11:11 PM
radio issues longggevity Vulcan 1700 8 06-04-2011 11:07 PM
disc lock for a vv1700 bande Vulcan 1700 4 04-28-2011 03:04 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome