Big oops!! - Kawasaki Vulcan Forum : Vulcan Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 07-20-2013, 05:28 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: New York
Posts: 9
Big oops!!

Hey guys need some help.
I was removing my tank to drain it..cause bike was running crappy..trying fresh tank..
I inadvertently, as i went move away..hooked the rear plug wire and pulled it out of boot..I see the pictures on the parts sites and it looks as if the coil packs and wires are all one piece?? or can I get the wire seperate? Even if I can, it appears what ever connector is on the coil side broke off in the pack..Suggestions please..

first time working on bike..and not the most mechanically adept, but i can hold my own when i need too, LOL except in this case.
raptor1288 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 07-21-2013, 06:38 AM
Top Contributor
 
Bear2123's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: SW Chicago suburbs
Posts: 4,477
Did you pull the wire out of the plug connector or out of the coil. I'm uncertain of what your issue is.



Bear2123 is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 07-21-2013, 05:31 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: New York
Posts: 9
Out of the coil side..been looking online and shows all one piece..but then has seperate part for "plug cap"..so now i don't know if a new one is "coil to plug cap" or do i have to buy the plug cap and attach it..uggg started out as such an easy job LOL
raptor1288 is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 07-22-2013, 10:26 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: New York
Posts: 9
thx sfairy..i do see a pin..when i tried to insert it..the wires in center of plug wire kinda seperated around it..i was playing with other one last night..the amount of force that pulled the first one out was not that great..i'm now wondering if that was my "running crappy" problem from the start..maybe wire was broke at inatallation and after all these years it had just moved enough to cause intermitent issues..
raptor1288 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dang...my first oops MissViolet Vulcan 900 4 10-07-2012 07:26 PM
oops, look what i did to my headlight! doughnuts78 Vulcan 900 10 09-12-2011 10:41 PM
Oops! Melted Strompilot General Vulcan Talk 27 06-04-2011 02:03 PM
exhaust oops! longggevity Vulcan 1700 3 05-30-2011 07:29 PM
Oops, I dropped my bike... Vulcan02 General Vulcan Talk 16 07-14-2009 06:56 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome