HELP: Installed BAK and my FI Light is On! - Kawasaki Vulcan Forum : Vulcan Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-30-2010, 08:39 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 89
HELP: Installed BAK and my FI Light is On!

I put a BAK on this past week and my FI light is on and I canít figure out why. I have taken the black little probe off my stock air cleaner mount and installed it on my BAK, I have everything hookup up right and I just canít figure out why it is on. Any opinions would be warmly welcomed! Thanks!
mattk22 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2000 1500 fi and the 2002 1500 fi engine rwjohnson24 Vulcan 1500 0 05-14-2017 06:12 PM
Installed BAK Today, tune needed Ahemsa Vulcan 1600 1 04-24-2017 06:22 PM
Ivan's Reflash - to BAK or not to BAK first? VulcanDan61 Vulcan 1700 17 05-19-2016 03:43 PM
My new sideburners and BAK Timthai Vulcan 900 7 08-09-2011 07:11 AM
BAK installed on 900 Custom papawhisky Engine Work 2 04-28-2010 03:29 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome