Fi2000 - Kawasaki Vulcan Forum : Vulcan Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 17 (permalink) Old 12-20-2018, 10:04 PM Thread Starter
Senior Member
 
charles05176's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Location: sw.washington
Year/Make/Model: 06 kawasaki vulcan
Displacement/CC's: 900
Color: redandblack
Gender: Male
Posts: 151
Garage
Fi2000

I have a tuner installed but it doesn't seem to be working.Does anyone know if the only power wire goes to the positive or negative Terminal on the battery?

"Get on your bad motorscooter and ride" !!
charles05176 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 17 (permalink) Old 12-20-2018, 10:48 PM
Senior Member
 
dmonger's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Marysville, Snohomish County, Washington
Year/Make/Model: 2006 Kawasaki Vulcan 900 Classic
Displacement/CC's: 900
Color: Blue
Gender: Male
Posts: 150
Garage
You need to have both connected to the battery.

si vis pacem para bellum
dmonger is offline  
post #3 of 17 (permalink) Old 12-21-2018, 09:22 AM Thread Starter
Senior Member
 
charles05176's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Location: sw.washington
Year/Make/Model: 06 kawasaki vulcan
Displacement/CC's: 900
Color: redandblack
Gender: Male
Posts: 151
Garage
Quote:
Originally Posted by dmonger View Post
You need to have both connected to the battery.
theres only one wire coming out except for the plugs to connections at intake

"Get on your bad motorscooter and ride" !!
charles05176 is offline  
 
post #4 of 17 (permalink) Old 12-21-2018, 12:02 PM
Senior Member
 
dmonger's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Marysville, Snohomish County, Washington
Year/Make/Model: 2006 Kawasaki Vulcan 900 Classic
Displacement/CC's: 900
Color: Blue
Gender: Male
Posts: 150
Garage
Quote:
Originally Posted by charles05176 View Post
theres only one wire coming out except for the plugs to connections at intake
Can you take a picture? I was thinking about my Power Commander, maybe i'm imagining an additional wire.

si vis pacem para bellum
dmonger is offline  
post #5 of 17 (permalink) Old 12-21-2018, 12:04 PM
Senior Member
 
dmonger's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Marysville, Snohomish County, Washington
Year/Make/Model: 2006 Kawasaki Vulcan 900 Classic
Displacement/CC's: 900
Color: Blue
Gender: Male
Posts: 150
Garage
dmonger is offline  
post #6 of 17 (permalink) Old 12-21-2018, 01:02 PM Thread Starter
Senior Member
 
charles05176's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Location: sw.washington
Year/Make/Model: 06 kawasaki vulcan
Displacement/CC's: 900
Color: redandblack
Gender: Male
Posts: 151
Garage
Quote:
Originally Posted by dmonger View Post
Quote:
Originally Posted by charles05176 View Post
theres only one wire coming out except for the plugs to connections at intake
Can you take a picture? I was thinking about my Power Commander, maybe i'm imagining an additional wire.
im at work ill look at the instructions you sent if that dont solve it i will

"Get on your bad motorscooter and ride" !!
charles05176 is offline  
post #7 of 17 (permalink) Old 12-21-2018, 06:53 PM
Junior Member
 
Join Date: Nov 2018
Location: Sierra Vista, Arizona
Year/Make/Model: 2012 Kawasaki Vulcan 900 Custom
Displacement/CC's: 803
Color: Candy Apple Red (Not factory)
Gender: Male
Posts: 4
Garage
TJhe instructions on the website, which should have been included with your unit, say connect to the negative terminal.
[email protected] is offline  
post #8 of 17 (permalink) Old 12-23-2018, 07:50 PM Thread Starter
Senior Member
 
charles05176's Avatar
 
Join Date: Feb 2018
Location: sw.washington
Year/Make/Model: 06 kawasaki vulcan
Displacement/CC's: 900
Color: redandblack
Gender: Male
Posts: 151
Garage
Yeah its connected correctly but no lights ..bought it from someone..not new

"Get on your bad motorscooter and ride" !!
charles05176 is offline  
post #9 of 17 (permalink) Old 12-26-2018, 08:38 PM
zen
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 6
Is it a di200 or a final 000r ?
zen is offline  
post #10 of 17 (permalink) Old 12-26-2018, 08:41 PM
zen
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 6
Sorry about that. Is I a fi2000 or a fi 2000r ?
If its a fi 2000 r check the plugs on the injectors. That's the only poss. Conection the other one is a ground
zen is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need for FI2000 with new pipes newfievulcan Vulcan 900 14 04-24-2010 05:21 AM
Cobra Fi2000 'power commander' Jace Bror Vulcan 900 11 03-17-2010 10:37 PM
Power Commander vs Fi2000 jivolella Engine Work 11 11-07-2009 09:22 AM
fi2000 vs fi2000r ronc09 Vulcan 900 10 03-26-2009 04:31 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome