Problem with opening login screen - Kawasaki Vulcan Forum : Vulcan Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old 08-17-2017, 08:57 PM Thread Starter
Premium Member
BOTM Winner
June 2016

 
badkelly's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Colorado Mountains
Gender: Male
Posts: 639
Problem with opening login screen

It happens on my computer and my phone (and used to happen with yahoo until I paid their $3.50/mth subscription rate) that the first page is so loaded with small movies loading up as advertisements that it freezes the screen on and off and it takes several attempts to log in. I can click on user name or password and it takes intermittent pauses before the whole name or password gets entered.

It's even worse on my phone where the screen will continually reset until I'm fast enough, or the screen pauses long enough, for me to get my name and password in.

Is it the number of ads appearing for a non-paid member? It's not a problem once I get signed in, it's just a big problem trying to sign in.


To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
badkelly is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 08-17-2017, 11:58 PM
Top Contributor
 
Venom831's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Southeast Texas
Year/Make/Model: 2002 Vulcan 500
Displacement/CC's: 500
Color: Maroon
Gender: Male
Posts: 508
Garage
I'm a non paid member, and I don't have that issue on my phone, tablet, or laptop.

Sent from my SM-N920V using Tapatalk

'02 Vulcan 500 -
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
Venom831 is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 08-18-2017, 07:14 AM Thread Starter
Premium Member
BOTM Winner
June 2016

 
badkelly's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Colorado Mountains
Gender: Male
Posts: 639
My stuff is old. Like, really old. I get a phone and use it til the death and just fix it and replace screens and batteries if they die =)

Maybe I need to upgrade....


To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
badkelly is offline  
 
post #4 of 9 (permalink) Old 08-18-2017, 07:38 AM
Senior Member
 
Ricksza's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Bensalem, PA
Year/Make/Model: 2009 Kawasaki 900 Custom
Displacement/CC's: 900
Color: Burnt Orange
Gender: Male
Posts: 234
Garage
Sounds like your computer is infected with adware. You can download free software to help clean it up. I usually go to cnet and select downloads with a top rating.

Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting
"WHAT A RIDE!"
Ricksza is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 08-18-2017, 08:48 AM
Administrator
 
MN-Rider's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Twin Cities, MN
Year/Make/Model: 2008 Honda Goldwing Level3
Displacement/CC's: 1800
Color: Pearl White
Gender: Male
Posts: 11,928
Garage
Have you tried a different web browser? Cleared your cache/cookies? Download the free Malwarebytes software and try running that also.


Jeff, Twin Cities, MN


To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
MN-Rider is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 08-18-2017, 12:31 PM
Administrator
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 407
Garage
^ in addition to that, make sure you check off the 'Remember Me' option next to your login credentials so you don't have to enter your info and struggle to sign in because of these ads.

Let us know if these suggestions work for you and/or if you need further assistance. Thanks!


Cheers,
Natalie

Check out some of our new motorcycle forums:

To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|

To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
If you are interested, we are looking for moderators and admins to help grow
these sites.
admin is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 08-18-2017, 04:15 PM
Lifetime Premium
 
MVA-Voyager's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: Mechanicsville, VA
Year/Make/Model: 2011 Voyager
Displacement/CC's: 1700
Color: Blue/Silver
Gender: Male
Posts: 330
Garage
I was going to suggest the free version of Malwarebytes as well. Excellent excellent program. Been using it for 10+ years

Randy A.
Mechanicsville, VA
2011 Voyager - Blue/Silver - "Addie"
MVA-Voyager is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 08-21-2017, 11:07 AM
Administrator
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 407
Garage
I would advise that you run a malware check as suggested above.
Can you give that a shot and let us know how that workout for you afterwards?

Richard.

Check out some of our new motorcycle forums:

To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|

To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
If you are interested, we are looking for moderators and admins to help grow
these sites.
admin is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 08-21-2017, 11:11 AM Thread Starter
Premium Member
BOTM Winner
June 2016

 
badkelly's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Colorado Mountains
Gender: Male
Posts: 639
It's a work computer at the hospital that I use on break, and my phone is a 5s, so I'm not able to


To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
badkelly is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Login issues Dean Contact your forum Moderators/Admins 2 09-23-2017 09:18 AM
Login issues crazyriderguy Community Help 1 08-06-2016 06:40 AM
Old Login Forgotten El_Heffe New Member Introductions 1 06-13-2014 11:56 PM
Your family gift opening tradition MN-Rider The Lounge (Off Topic) 2 12-23-2009 07:10 AM
Instrument Panel Squeaks Since Opening shobuddy Vulcan 1500 2 06-10-2009 08:09 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome