Issues - Kawasaki Vulcan Forum : Vulcan Forums
 1Likes
  • 1 Post By Hot Cruiser
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 07-20-2016, 01:27 PM Thread Starter
Senior Member
 
Allen D's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Cookeville, TN
Posts: 106
Issues

Anybody else having issues when trying to read or post here? This is the only site Iím having an issue withÖ Numerous times while surfing I get a windows error window saying the site has stopped responding and needs to close. In addition to that, when Iím trying to post something only part of my words actually make it on screen. I have to type so slowly so I donít overrun the sites ability to post what I typed. I have to typically type my posts in word and copy them over.

Iíd suspect my computer or keyboard if I had this issue with other sites.

Allen D
"ONYX" - 2011 Black Vaquero

Windvest Recurve Windshield | KQR Passenger Backrest | Grasshopper Backrest | Passenger Floorboards | Progressive 430 Shocks | Scala Rider Teamset Pro | Kawasaki XM Radio | Racin' Ray's Throttle Mod | Avon Grips | Ivan's ECU Flash | Shaved Seat with Gel Insert | Wrapped Exhaust | Door Pocket Key Knobs | Vance and Hines Slash Cut Exhaust | Under Bag Brake Lights
Allen D is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 07-20-2016, 01:56 PM
Top Contributor
 
btom's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Year/Make/Model: '05
Displacement/CC's: 800
Gender: Male
Posts: 1,152
Garage
it's the ads
btom is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 07-20-2016, 05:54 PM
Top Contributor
 
Hot Cruiser's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: South Coastal Oregon
Posts: 1,019
In my experience that problem occurs because the web site is still loading graphics, etc. onto the web page on one's computer. I don't have that problem and don't have an issue with adverts and other graphics loading while I am posting or otherwise. Suggest checking your forum user and browser settings.
MN-Rider likes this.

'07 Kawasaki Vulcan 900 Classic LT

Jesus is Lord
Hot Cruiser is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 07-21-2016, 12:06 AM Thread Starter
Senior Member
 
Allen D's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Cookeville, TN
Posts: 106
It never used to do that and I haven't changed any settings... This is the only site have this issue...

Allen D
"ONYX" - 2011 Black Vaquero

Windvest Recurve Windshield | KQR Passenger Backrest | Grasshopper Backrest | Passenger Floorboards | Progressive 430 Shocks | Scala Rider Teamset Pro | Kawasaki XM Radio | Racin' Ray's Throttle Mod | Avon Grips | Ivan's ECU Flash | Shaved Seat with Gel Insert | Wrapped Exhaust | Door Pocket Key Knobs | Vance and Hines Slash Cut Exhaust | Under Bag Brake Lights
Allen D is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 07-22-2016, 10:32 AM
Administrator
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 407
Garage
Next time you see the error message can you please take a screen shot of the error message so we can look into the issue.

Thank you so much

~ Glenda

Check out some of our new motorcycle forums:

To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.

|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|

To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
|
If you are interested, we are looking for moderators and admins to help grow
these sites.
admin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
900 sound issues Take2 Vulcan 900 10 06-08-2009 11:16 PM
Carb issues or fuel injection mpankau Vulcan 1500 1 04-30-2009 05:37 PM
Having issues with 97 Vulcan 1500 TJsTOY Vulcan 1500 1 03-14-2009 10:46 PM
ignition issues.... warhorse General Vulcan Talk 3 02-10-2009 01:27 PM
Gear Shifting Issues.... Big B929 General Vulcan Talk 4 12-23-2008 10:58 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome