Light Issue - Kawasaki Vulcan Forum : Vulcan Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 08-27-2018, 01:24 PM Thread Starter
Senior Member
 
Kiddrock24's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Salt Lake City, UT
Year/Make/Model: 2000 Vulcan 800A
Color: Black
Gender: Male
Posts: 225
Garage
Light Issue

Last night when I rode home I noticed my fog lights and brake light were not working. The yellow running lights were not on either. The headlight and turn signals work fine. Any ideas? Fuse blown perhaps?
Kiddrock24 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 08-28-2018, 08:04 PM Thread Starter
Senior Member
 
Kiddrock24's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Salt Lake City, UT
Year/Make/Model: 2000 Vulcan 800A
Color: Black
Gender: Male
Posts: 225
Garage
It was the fuse. Glad it was something easy.
Kiddrock24 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
tail light, brake light, running light not working Rider_otStorm General Vulcan Talk 6 02-02-2018 08:35 PM
air cleaner issue/ cooling issue related?? help!! dseptshun Vulcan 800 16 07-13-2012 07:25 AM
Light bar wiring issue ca1ic0cat Vulcan 1700 3 06-22-2012 07:24 PM
Kawasaki Vulcan 900 Part #: K32001-013B Light Bar Installation Issue Mommaerts Vulcan 900 3 04-29-2012 07:31 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome