Not sure what problem is..... - Kawasaki Vulcan Forum : Vulcan Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 11-13-2016, 08:29 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Las Vegas
Year/Make/Model: 2008 Vulcan classic
Displacement/CC's: 1600
Color: Black/Blue
Gender: Female
Posts: 3
Not sure what problem is.....

Hi, I finally signed up, though I have looked at the forum many times. Great site.

Anyway, I have a 2008 Vulcan 1600 classic. Earlier this year I went to start it and first the oil light came on and no priming of fuel system. I changed oil and filter and then it started. However the oil light continues to go on and now it is not starting again. New battery loses charge quickly as well. It smells as though it is running rich. It does have Cobra pipes and a Cobra Fi2000 fuel tuner, but both were installed 3 years ago with no problems until recently. Any thoughts? Thank you.
nearlyprefect is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 11-14-2016, 10:04 AM
Top Contributor
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 11,714
1. How many miles on it?
2. How long have you owned?
3. Are you sure it is the oil light and not FI light?
sfair is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electrical Question - Not sure if in right place Lady Spyder Wrench Heads 4 02-27-2015 10:45 AM
Over Heating??? Not sure... ro1lins Engine Work 29 07-21-2011 03:28 PM
Stalled today and not sure what's up ? Amerimutt Vulcan 900 8 05-11-2011 07:54 PM
Just adjusted valves but not sure if its right? redogman67 Vulcan 500 6 06-06-2010 10:00 PM
Not quite sure where to share this.... Elimin8or23 Rides 6 03-24-2010 07:30 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome