New 2018 900 custom - Kawasaki Vulcan Forum : Vulcan Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 09-03-2019, 10:11 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
New 2018 900 custom

Hello. I just purchased the new bike a few days ago. First two days were great but then yesterday the bike won’t start. It turns on but the engine won’t turn over and fire. I filled it with 87 gas, then siphoned it out and put premium in. Still won’t start. Any other tips before I take it back to the dealer?
Kainoa is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 09-03-2019, 12:11 PM
Administrator
 
MN-Rider's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Twin Cities, MN
Year/Make/Model: 2008 Honda Goldwing Level3
Displacement/CC's: 1800
Color: Pearl White
Gender: Male
Posts: 11,924
Garage
Welcome to the forums!

Ask your questions in the 900 forum where other owners can assist you as not
all read the new intro section.

Please fill in your profile to include your bike/location info and that
is easier using a PC vs the app. This will help others answer questions you may ask knowing what year and model bike you have.


Jeff, Twin Cities, MN


To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 1 or greater. You currently have 0 posts.
MN-Rider is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome